Despre noi

Home  /  Despre noi

Sunt onorat ca, dupa 14 ani in care am crescut impreuna cu Frigotehnica, am reusit sa avansez si sa conduc aceasta echipa de specialisti incredibil de dedicata. Cel mai mare avantaj al nostru il reprezinta echipa, care prin pasiune, munca grea si inovatie, conduce compania noastra si reprezinta motorul care sprijina dezvoltarea industriilor bunurilor600px-by-600px-Image-6-Macbook-grn perisabile. De la cele mai moderne hipermarketuri la cele mai mari instalații industriale de prelucrare a cărnii, fructelor sau centre de logistică, suntem extrem de mândri că putem stabili tendințele prin combinația noastră de expertiză în profunzime a sectorului, capacitatea dovedită de a înțelege provocările de bază ale clienților noștri, pasiunea noastră pentru soluții inovatoare și ecologice, precum și prin promptitudine și agilitate, în dezvoltarea industriilor dependente de refrigerare.
Ca furnizor de soluții independente, suntem capabili să ne adaptăm nevoilor clienților și să ne reînnoim angajamentul neîncetat de a investi în know-how și anticiparea tendințelor industriei pentru a proiecta soluții integrate, de la inginerie până la implementare, instalare și, în cele din urmă, răspuns rapid și fiabil, servicii și întreținere care dețin interesul pe termen lung al clienților noștri.
Cu preluarea de către platforma de investiții ROCA suntem convinși că pasiunea noastră va fi susținută de cele mai bune soluții de finanțare și management, pentru a deveni un partener pe termen lung pentru toți clienții noștri la nivel regional. În numele consiliului, investitorilor și echipei noastre așteptăm cu nerăbdare să vă oferim cele mai bune solutii tehnice in scopul cresterii afacerii dumneavoastra. ”

Adrian Neacsu (CEO)

 

 

Am toată încrederea în succesul acestei afaceri tradiționale. ROCA oferă grupului de companii Frigotehnica, 200 de angajați și partenerii săi de afaceri, perspective noi de creștere economică, cu o viziune de finanțare și management adecvate. ”

 

Rudolf Vizental (ROCA)