Le 02 iulie 2021

Storytime – 32 de ani in Frigotehnica

Storytime – 32 de ani in Frigotehnica


Maria Iancu – Senior Design Engineer: “M-am format si perfectionat in Frigotehnica, am lucrat in echipa, acordand respect muncii celorlalti si fara colegi cu un spirit de echipa adevarat, nu as fi putut probabil sa raman.”

Celebram anul acesta una dintre persoanele cu cea mai mare experienta in cadrul companiei, Dna Mi – asa cum ii place dansei sa ii spunem, care de 32 de ani este parte din echipa Frigotehnica, in calitate de Senior Design Engineer, in departamentul de Proiectare. Pentru doamna Maria, 32 de ani in Frigotehnica inseamna realizari marete, numeroase proiecte finalizate cu succes, multiple satisfactii, lucru in echipa, respect si loialitate. Considera frigul un domeniu plin de provocari, care nu lasa loc rutinei si ne povesteste cu mandrie, despre proiectele sale de suflet.

Cum va simtiti astazi la 32 de ani de experienta in Frigotehnica?
Da, 32 de ani! Pentru multi dintre colegii mei mai tineri, 32 de ani inseamna varsta cea mai frumoasa, la care ai aspiratii si vrei mult mai mult. Pentru mine, 32 de ani de Frigotehnica, inseamna realizari frumoase si bucuria ca am
reusit sa parcurg drumul pe care mi l-am dorit.

Ce va motiveaza cel mai mult in activitatea dumneavoastra?
Cred ca frigul este un domeniu plin de provocari care nu lasa loc rutinei. In plus, tehnologia proceselor de racire, echipamentele care produc frigul dar si modul de realizare a proiectelor sunt in continua miscare si modernizare si tocmai din motivul acesta imi place ceea ce fac.

Povestiti-ne despre un moment de care va amititi cu drag.
Sunt multe momente in decursul activitatii cu incarcatura emotionala marcanta, dar sa ai proiecte de pionierat, sa cauti solutii de implementare si sa vezi ca proiectele finalizate functioneaza, reprezinta pentru mine cea mai mare satisfactie.

Care este proiectul de suflet la care ati lucrat cu mult drag?
E dificil sa aleg un proiect dintre toate cele pe care le-a realizat Frigotehnica si la care am participat si eu, dar totusi LIDL Logistic ramane proiectul de care imi amintesc cu drag: “Sunt mandra ca si eu am lucrat la instalatia
frigorifica a acestui depozit”.

Ce v-a determinat sa ramaneti loiala companiei in tot acest timp?
M-am format si perfectionat in Frigotehnica, am lucrat in echipa, acordand respect muncii celorlalti si fara colegi cu un spirit de echipa adevarat, nu as fi putut probabil sa raman. As vrea sa transmit colegilor mai tineri ceva din felul meu de a fi, care pe mine m-a ajutat: “Cand realizam lucruri importante, de cele mai multe ori intampinam dificultati si sa ne pastram frumosi ca oameni in acest context, ramane cel mai important lucru!”