Echipa de management

Home  /  Echipa de management

Adrian Neacsu

Director General

360px-by-360px-ServiceImage-1
Adrian face parte din echipa Frigotehnica inca din 2005, parcurgand toate etapele de dezvoltare in cadrul companiei, cu multa seriozitate si ambitie. Absolvent al Facultatii Inginerie Mecanica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, a coordonat cu succes atat proiecte pe plan local, cat si proiecte de instalatii frigorifice in Bulgaria, Cehia, Slovacia, Ucraina si Germania, contribuind la expansiunea Frigotehnica in regiune.
Fiind practicant de sport si interesat de a trai o viata sanatoasa din toate punctele de vedere, am invatat sa-mi stabilesc clar obiectivele si sa le indeplinesc. Cred in dezvoltatea mea continua si ma bucur sa am in jurul meu oameni cu valori si principii trainice. Ma simt onorat sa pot coordona aceasta echipa de oameni determinati, cu care am luptat de la bun inceput pentru dezvoltarea companiei. Doresc sa ramanem pe primul loc in domeniul instalatiilor frigorifice din Romania si recunoscuti pe plan international pentru inovatia in domeniu si calitatea serviciilor.

Razvan Voicu

Director Operational

360px-by-360px-ServiceImage-3
Cu o vasta experienta castigata in pozitii cheie (vanzari, project management si top management) in companii faimoase din industrie – York, Sabroe si Johnson Controls, Razvan a contribuit semnificativ la dezvoltarea Frigotehnica in cei peste 10 ani de cand s-a alaturat echipei.
Buna intelegere a evolutiei nevoilor clientilor, pasiunea pentru solutii inovatoare in domeniul frigului, colaborarea stransa cu echipa de proiectanti si tehnicieni Frigotehnica, pe care o coordonez in permanenta, cautarea de tehnologii noi si optimizari ne-a ajutat sa le oferim clientilor eficienta, siguranta si calitate. Aceste eforturi au reusit rapid sa dea roade prin castigarea unor proiecte emblematice in industrie cum ar fi, primul proiect transcritic cu CO2 din Romania pentru zona de retail, urmat la doar cativa ani distanta si de premiera unui proiect CO2 transcritic in zona de logistica.
Privind cu incredere in viitor, Razvan este decis sa isi extinda continuu cunostintele din domeniul frigului si sa inoveze permanent, ajutand Frigotehnica sa fie reperul numarul 1 in industria frigorifica din Romania si regiune.

Adina Cotiga

Director Financiar

360px-by-360px-ServiceImage-2
Certificata in standarde financiare internationale si Six Sigma si absolventa a programului Power2Manage in cadrul IMD Management School din Elvetia , Adina s–a alaturat echipei Frigotehnica in Mai 2018, aducand cu ea 18 ani de experienta in finante la nivel national si international si claritatea oferita de experienta coordonarii de programe de transformare organizationala, optimizare si automatizare a proceselor de business in mari corporatii din domenii diverse de la banking, la petrol si gaze.
La Frigotehnica am gasit o familie , cum ne place noua sa zicem, colegi deschisi, loiali si hotarati sa inoveze in domeniul frigului, care se identifica si contribuie activ la realizarile companiei. Alaturi de ei am reusit sa inteleg usor acest domeniu nu foarte vizibil si am incredere ca alaturi de ei experienta mea va putea contribui semnificativ la transformarile pe care ni le-am propus. Fiind sotie, mama si o femeie de afaceri, am invatat sa devin foarte organizata si concentrata pentru a ajunge la rezultatele propuse.