Frig comercial

Home  /  Frig comercial

Experiența și înțelegerea profundă a provocărilor din domeniul retailului au propulsat Frigotehnica in rolul de partener preferat pentru toate lanțurile mari de retail din regiune.

De ani de zile, Frigotehnica a fost partenerul traditional pentru marile lanturi de comert care opereaza in Romania si in intgreaga regiune. Aleasa pentru capacitatea de a livra solutii de frig “ la cheie” , experienta si intelegerea provocarilor in retail, Frigotehnica a condus numeroase proiecte “ end-to-end”, de la consultarea in faza de proiectare pana la faza finala a proiectelor, furnizand clientului siteme de monitorizare la distanta de ultima generatie.

Ambitia companiei noastre de a deveni un furnizor de incredere nu numai in Romania, ci si in afara granitelor tarii, a devenit realitate, iar succesul a fost datorat echipei noastre de experti care se afla in spatele numelui business-ului. Multi dintre colegii nostri care au facut acest lucru posibil, continua sa fie alaturi de Frigotehnica , ducand mai departe trendul inovatiilor in care compania s-a inscris inca de la inceput.

 

Oferim :

   Proiecte la cheie CO2 si toate celelate tipuri de refrigeranti   Vitrine orizontale, verticale si combinate
   Insule frigorifice   Rafturi metalice pentru spatii comerciale
  Depozite si camere de frig    Sisteme de ghidare
   Mobilier pentru casele de marcat    Carucioare si cosuri pentru marfa
   Profile sanitare  Rampe de acces
  Spatii vitrate